Lokacija: Janjina, poluotok Pelješac.
Berba: Krajem rujna i početkom listopada.
O vinu: Vino je proizvedeno od sorte Plavac mali koja je hrvatska autohtona sorta grožđa. Vino je prepoznatljivo po svojoj tamnoj boji i punoći okusa s vrlo malim ostatkom neprovrela šećera. Udio alkohola je vol.13,8%.
Serviranje: Servira se na temperaturi 16–18°C.
Sortni sastav: 100% Plavac mali.
Dostupna su pakiranja od 0,75l, 1l te u rinfuzi.
Lokacija: Janjina, poluotok Pelješac.
Berba: Krajem rujna.
O vinu: Vino je proizvedeno od sorte Maraština (Rukatac) koja je hrvatska autohtona sorta grožđa. Vino je prepoznatljivo po zelenkastožutoj do zlatnožutoj boji, natprosječnoj alkoholnosti s naglašenim njoj svojstvenim bukeom. Najbolju kvalitetu postiže mlado vino, dok je još svježe i ugodno kiselo.
Serviranje: Servira se na temperaturi 4-8°C.
Sortni sastav: 100% Maraština.
Dostupna su pakiranja od 1l te u rinfuzi.